Uudet koneet

Täyttökoneet ja annostelukoneet

Sangontäyttölinjat

Automaattisissa sangon täyttö- ja pakkauslinjoissa työntekijän tehtäväksi jää vain täydentää rasia- ja kansimakasiinit sekä lisätä etikettirulla. Astiat kulkevat kuljetinta pitkin automaattisesta purkumakasiinista täyttöasemalle ja siitä kannenpainajalle. Tuotepumppu täyttää täyttösuppiloa ja mäntätäyttökone täyttää täyttöasemalle tulleen astian. Täyttökone voi olla myös vaakaohjattu, jolloin täytön määrää säädellään painoon perustuen.

Sangontäyttölinja

Pullon- ja kanisterintäyttölinjat

Pullon- ja kanisteritäyttölinjat ovat servotoimisia täyttölinjoja, joka täyttävät, korkittavat ja etiketöivät erikokoisia kanistereita sekä pulloja. Täytettävän pullon tai kanisterin koonvaihto tapahtuu nopeasti valitsemalla täytettävä pullo- tai kanisterityyppi ohjauspaneelista, jolloin täyttötilavuus, täyttönopeus, pillien nostokorkeus ja korkituskoneen korkeus säätyvät.

Kanisterintäyttölinja

Puoliautomaattiset pullon-, sangon- ja kanisterintäyttökoneet

Puoliautomaattisissa koneissa työntekijä asettaa vaa'alle täyttömäärän ja väliraja-arvon. Täytettävä tuote nostetaan täyttöpään alle ja painetaan käynnistyspainiketta. Täyttöpumppu täyttää astian väliraja-arvolle, jonka jälkeen pumppu hidastuu ja lopputäytös tapahtuu tarkasti. Työntekijä laittaa kannen päälle ja siirtää astian kannensulkijalle, joka painaa kannen kiinni.

Puoliautomaattinen sangon täyttökone

Rasiapakkauslinjat

Automaattinen rasiapakkauslinja toimii sangontäyttölinjan tavoin. Työntekijän tehtävänä on täydentää rasia- ja kansimakasiinit. Erona on tuotteen täyttö rasiaan, joka toteutetaan volyymi- tai vaaka-annosteluna tuotteen ominaisuuksista riippuen. Täytön jälkeen rasiat suljetaan kannella ja voidaan pakata automaattisesti kuormalavalle.

Takaisin
Rasiapakkauslinja