Yritys

Teollisuuden koneiden ja laitteiden valmistusta yli 35 vuoden kokemuksella

Tuotantolaitteiden valmistusta sekä käytettyjen koneiden välitystä

Koneikko Oy on vuonna 1979 perustettu innovatiivinen ja monipuolinen koneautomaatioalan yritys. Olemme erikoistuneet valmistavan ja pakkaavan teollisuuden tuotantoautomaatioratkaisuihin.

Yli 35-vuotisen toimintamme aikana olemme toteuttaneet satoja automaatiojärjestelmiä sekä toimittaneet käytettyjä laitteita eri toimialoilla toimiville suomalaisille ja ulkomaalaisille yrityksille. Vahvan laitetuntemuksen ja vuosien varrella karttuneen tietotaidon pohjalta suunnittelemme tarpeisiinne soveltuvat kustannustehokkaat ratkaisut tuotantoprosessien automatisointiin.

Miksi valita Koneikko?

Tarjoamme asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua

Luotettavuus

Teemme sen mitä olemme asiakkaalle luvanneet. Pidämme kiinni lupauksistamme ja pysymme sovituissa aikatauluissa. Noudatamme hyviä liiketoimintatapoja sekä olemme avoimia ja rehellisiä asiakkaitamme kohtaan.

Laatu

Laatu on meille tärkeä asia. Toimitamme varmatoimisia, kestäviä ja pitkäikäisiä käytännössä hyviksi todettuja laiteratkaisuja. Käytämme uusissa koneissamme aina laadukkaita komponentteja sekä ympäristön vaatimia materiaaleja kuten ruostumatonta terästä. Myönnämme uusille laitteille yhden vuoden takuun.

Asiantuntijuus

Meillä on yli 35 vuoden kokemus alalta ja erittäin kokenut sekä osaava henkilökunta. Olemme toimittaneet koneita eri toimialoilla toimiville yhtiöille ympäri maailmaa. Lukuisten erilaisiin tuotantoympäristöihin toteutettujen projektin tiimoilta meillä on vankka tietämys mitkä ratkaisut toimivat parhaiten missäkin tilanteissa. Ylläpidämme omaa osaamistamme ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme.

Asiakaslähtöisyys

Asiakas ja hänen tarpeensa ohjaavat kaikkea tekemistämme. Meille tärkeintä on tarjota koneita ja palveluja jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita ja tuottavat lisäarvoa heidän liiketoiminnalle. Perusteellisen asiakkaan kanssa käydyn tarvekartoituksen pohjalta tarjoamme hänen tarpeeseensa soveltuvat kustannustehokkaat laiteratkaisut.

Koneikko numeroina

Keskeiset asiat tiivistettynä

1979

Perustettu

800+

Myytyjä koneita

40v.

Kokemusta

9

Henkilökunta