keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Valmistavan teollisuuden tuotantolinjastot ja -koneet

Koneikko Oy suunnittelee, valmistaa sekä huoltaa koneet ja linjastot räätälöidysti asiakkaan tarpeisiin yli 35 vuoden kokemuksella.

Kustannustehokkaat automaatioratkaisut

Suunnittelemme ja toimitamme automatisoidut tuotanto- sekä pakkauslaitteet eri teollisuuden alojen tarpeisiin

Teollisuuden automaatiojärjestelmät asiakaslähtöisesti

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Eri käyttötarkoituksiin soveltuvia tuotantoautomaatiolaitteita sekä -järjestelmiä.

Tuotantoratkaisut vuosikymmenten kokemuksella

Suunnittelemme ja valmistamme yksilölliset laiteratkaisut vuosikymmenten aikana karttuneen vahvan laitetuntemuksen ja tuotantoprosessien ymmärryksen pohjalta.

Käytetyt teollisuuden tuotantokoneet ja -laitteet

Myymme, ostamme ja välitämme myös käytettyjä koneita ja linjastoja. Tarvittaessa huollamme ja modifioimme koneet uuteen käyttötarkoitukseen.

Tutustu palveluihin

Valmistamme räätälöidysti yksittäiset laitteet ja tuotantolinjat

Toimintavarmat teollisuusautomaation ja -robotiikan ratkaisut tuotannon tehostamiseen

Suunnittelemme ja valmistamme automaatiolinjat ja -koneet asiakkaan tarpeet ja tuotannon vaatimukset huomioiden. Myymme myös käytettyjä tuotantokoneita sekä modernisoimme olemassa olevia pakkaus-, lavaus-, ja kappaleenkäsittelylaitteita.

Tutustu laitteisiin
3d-mallinnus sangontäyttökoneesta

Tuotanto- ja pakkauslaitteet

Olemme toimittaneet tuotantolaitteita ja -linjastoja eri kokoisille teollisuuden yrityksille ympäri maailmaa

Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuuden tuotannon hygieniavaatimukset täyttävät koneet ja järjestelmät. Pakkauskoneet, pullotuskoneet, korkituslaitteet, paistolinjastot, nestetäyttölinjat, ryhmäpakkauskoneet, purkulaitteet yms.

Meijeriteollisuus

Tuotantolaitteet ja -linjastot meijerituotteiden käsittelyyn ja pakkaamiseen. Pullotuskoneet, täyttökoneet, annostelukoneet, rasiapakkauslaitteet, kannensulkijat yms.

Teknokemiateollisuus

Valmistuslaitteet ja pakkauslinjastot teknokemian tuotteille, kuten pesu- ja pudistusaineille. Etiketöintilaitteet, vaakatäyttökoneet yms.

Maali- ja öljyteollisuus

Atex-luokitellut tuotantolaiteratkaisut maaliteollisuuden tarpeisiin. Sankopakkauslinjat, kanisterintäyttölaitteet, kannensulkijakoneet yms.